Skip to main content
You are here:
Valdres og Land

Din lokale regnskapsfører i Valdres og Land

Accountor Valdres og Land

Vårt kontor på Valdres og Land har bred kompetanse og lang erfaring. Vi har kunder innenfor de fleste bransjer, og er din lokale samarbeidspartner innen alt av økonomi- og regnskapstjenester. Våre høyt kvalifiserte og dedikerte fagspesialister hjelper deg å kartlegge din forretningsmodell, og kan dermed skreddersy hvilke tjenester som stemmer overens med dine behov.

Lokal tilhørighet og tilgjengelighet er viktig for oss, stikk innom og ta en prat for å finne en regnskapsløsning som passer din bedrift. Accountor er totalleverandør av alt innen regnskaps- og rådgivningstjenester (rådgivning, fakturering, rapportering, lønnshåndtering, personaloppfølging, sykepengehåndtering, reiseregninger m.m.). Vi har også egne dedikerte spesialister på inkasso og økonomisk rådgivning. Accountor i Valdres tilbyr problemfrie og sikre løsninger for fremtiden.

Kombinasjonen av svært dyktige regnskapsfolk med lokal ekspertise og høy effektivitet, med klart definerte kommunikasjonslinjer, gjør det lettere for oss å alltid levere det vi skal, i tide. Det gjør det også lettere for våre kunder å holde oss ansvarlige om vi ikke klarer å gjøre som vi har lovet. Det er den perfekte muligheten til å vinne tillit og respekt fra våre kunder.

Det er derfor vi er både dedikerte og forpliktet til levere som lovet, hver eneste gang.

Du finner oss her:
Kyrkjevegen 22
2890 Etnedal
valdres@accountor.no
+47 99 21 95 56

Velkommen til Accountor i Valdres!

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat

60.8870096, 9.6448347

Share