Skip to main content
Stockholm accounting office

Accountor Stockholm

Välkommen till Accountor Stockholm, din redovisningsbyrå i Stockholm. Du hittar vårt kontor vid Norrtull på S:t Eriksgatan 113. Här på huvudkontoret i Stockholm är vi drygt 50 redovisningskonsulter och 40 lönekonsulter.

På Stockholmskontoret sitter även många av våra expertrådgivare, specialister inom redovisning, skatt, juridik, HR, fastighetsekonomi och andra områden. Här finns alla möjligheter för dig som vill ha en effektivare ekonomi. Läs mer »

 

INVOICING, POSTAL AND VISITING INFO 
 

Visiting address:

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB
S:t Eriksgatan 113
113 43 Stockholm

Phone: +46 (0)10 475 01 00
Fax: +46 (0)8 506 116 16

Postal address:

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB
Box 1126
111 81 Stockholm

Invoicing address:

e-invoice GLN-number: 7365565837809
Invoices sent by e-mail: accountor.ekonomi@pdf.scancloud.se

Invoices sent by postal service:

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB
1018-PAA01003 Scancloud
SE-831 90 ÖSTERSUND

(Endast automatinläsning av faktura. Om ni inte har möjlighet att skicka fakturor elektroniskt skickar ni fakturan som PDF eller via post till våra nya e-mail- eller faktureringsadresser. Varje PDF-fil ska endast innehålla en faktura inklusive bilagor. Det är endast fakturor och fakturabilagor som ska sändas till vår nya fakturaadress. Övrig post och påminnelser ska skickas till vår postadress.)

59.3462501, 18.0394364

I Stockholm har vi funnits som redovisningsbyrå sedan tidigt 90-tal, då under namnet PBK Outsourcing. Namnbytet till Accountor gjordes 2014. Under 2015 förvärvades Matrisen Ekonomi & Rådgivning och verksamheterna slogs samman till den starka fullservicebyrå vi är idag.    

Hos oss får små och medelstora bolag från många olika branscher hjälp med sin ekonomi. Det kan vara allt från enstaka bokslut, leverantörsreskontra eller skatterådgivning, till total outsourcing där Accountor sköter hela redovisningen och lönehanteringen. Vi har även en del stora bolag som kunder.

I Stockholm finns också våra rekryteringskonsulter som är specialiserade på att hitta rätt kompetens till din ekonomiavdelning.

AUKTORISATION PÅ ACCOUNTOR STOCKHOLM

Kvalitet är viktigt för oss och vi strävar efter att alla våra konsulter ska bli auktoriserade. På vårt redovisningskontor i Stockholm jobbar 25 auktoriserade konsulter, 17 auktoriserade redovisningskonsulter och 8 auktoriserade lönekonsulter. Oavsett auktorisation eller inte, så jobbar vi alla efter branschstandarderna Reko och SALK, samt väl beprövade rutiner anpassade efter ditt företags situation och behov.

Redovisningsbyrå Stockholm Kontakt

TA DEL AV SAMLADE RESURSER OCH KUNSKAPER

Mycket av redovisningen digitaliseras och flyttar online, och med de moderna hjälpmedel vi använder idag spelar det mindre roll vilken ort din redovisningsbyrå sitter på. Vi kan hjälpa dig oavsett var i landet du har din verksamhet.

En fördel med den moderna redovisningen är att du som kund får ta del av den spetskompetens som finns spridd på våra andra kontor och i vårt nätverk av samarbetspartners. En annan fördel är en ökad möjlighet för oss som stor redovisningsbyrå att dela på resurserna mellan kontoren, så att du som kund alltid kan vara trygg med leveransen.  

Som kund till Stockholmskontoret har du i regel din kontaktperson här och du är alltid välkommen att komma in och följa upp ditt resultat eller få extra hjälp.

Vill du bli kund?

Vill du veta mer om våra tjänster eller boka en demo?
Ring en av våra affärsutvecklare på 020-30 00 40 eller skicka ett e-mail till marknad@accountor.se. Du kan också använda formuläret på vår kontaktsida.
 

Vill du jobba hos oss?

Vi växer och söker ständigt nya medarbetare och underkonsulter.
Gå vidare till vårt karriärcenter »
 

ÖVRIGA FRÅGOR

För övriga frågor är du välkommen att ringa vår växel på 010-475 01 00 eller skicka ett e-mail till info@accountor.se.

59.3462501, 18.0394364

Share