Hopp til hovedinnhold
Blogg

Kvinnedagen 2024: Bekrije Ibrahimi

Bekrije har har vært hos oss i mange år. I fjor var det faktisk hele 10 år siden hun begynte hos vår avdeling i Fredrikstad. Siden 1. mai 2021 har hun styrt skuta i Østfold. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev 

Bekrije Ibrahimi

Hva har du studert?

Bachelorgrad i Revisjon ved Høyskolen i Østfold. 2009-2012. Har tittelen Statsautorisert regnskapsfører. 

Hva var det som gjorde at du søkte deg til Accountor?

Jeg har jobbet i Accountor helt siden vi ble kjøpt opp i 2014. Jeg ble tiltrukket av selskapets gode omdømme og muligheten til å jobbe i et dynamisk og profesjonelt miljø. Accountor legger stor vekst på å tilby muligheter for vekst og utvikling for alle ansatte. De har ulike programmer og ressurser som støtter ansattes faglige og personlige utvikling.

Merker du noe forskjell på å være kvinne i lederbransjen og i Accountor?

Jeg merker absolutt ingen forskjell. Accountor har en inkluderende og likestilt arbeidskultur og de verdsetter alle ansattes bidrag uavhengig av kjønn. Det er viktig at alle ansatte føler seg verdsatt og har like muligheter til å vokse og utvikle seg.

Bekrije Ibrahimi  - avdelingsleder Fredrikstad
Accountor fredrikstad

Hva har du lært i din karriere så langt?

I min karriere så langt har jeg lært viktigheten av å være åpent for læring og å ta på seg nye utfordringer. Jeg har også lært verdien av samarbeid og å bygge sterke relasjoner med kollegaer. Gjennom erfaringer har jeg utviklet mine lederegenskaper og lært hvordan jeg kan motivere og inspirere teamet mitt.

Det er alltid muligheter for vekst og læring, og jeg ser frem til å fortsette å utvikle meg i min karriere.

Noen tips til kvinner som enda ikke har tatt steget inn i leder bransjen, men som vil dit?

Dette er mine tips: 

  • Utvikle lederegenskapet: Ta initiativ til å lede prosjekter eller grupper på arbeidsplassen. Dette vil hjelpe deg med å utvikle dine lederegenskaper og vise at du er klar for mer ansvar.
  • Bygg nettverk: Delta på bransjerelaterte arrangementer og nettverksmøter for å møte andre ledere og fagpersoner.
  • Ta ansvar for egen utvikling: Søk etter kurs eller workshops som kan hjelpe deg å utvikle spesifikke ferdigheter som er relevant for ledelse.
  • Være synlig og ta initiativ: Ta på deg utfordrende oppgaver og vis at du er villig til å ta ansvar.
  • Bygg tillit og støtt andre: Vær støttende kollega og teamspiller. Bygg tillitt ved å vise at du bryr deg om andres suksess og er villig til å hjelpe andre å vokse og nå sitt potensial.

Accountor AS har fokus på likestilling og gir kvinner muligheten til å vokse og utmerke seg som ledere.

Share