Hopp til hovedinnhold
Blogg
Man sitting on his ipad at a desk

Roar Nilsen – vår nye CEO med sterkt engasjement for de ansatte

Roar Nilsen begynte som Administrerende direktør for Accountor Norge i midten av mai, etter bare noen få måneder etter å ha startet i stillingen som finansdirektør. Hans bakgrunn er innen økonomi og forretningsutvikling, og han har studert i Norge, Finland og USA, i tillegg har han jobbet mye internasjonalt. Sjekk ut Roars LinkedInprofil her

I dette blogginnlegget får vi vite mer om Roar, hva som motiverer han i hverdagen og et par «fun facts».

Hvorfor ville du begynne å jobbe hos Accountor?

Det er en spennende bransje som er under stor utvikling, og jeg la merke til at Accountor er i forkant av denne endringen, spesielt når det gjelder teknologi. Accountor har også en sterk posisjon i Norge med kontorer i nesten alle landets hjørner. Dessuten er det dyktige folk som jobber på kontorene rundt om. Jeg er helt sikker på at med hjelp av smart teknologi og de dyktige menneskene på laget, vil Accountor kunne bli et ledende selskap i fremtiden.

Hva motiverer deg i hverdagen?

Med fare for å gjenta meg selv – menneskene. Jeg elsker å se ansatte som spiller hverandre gode. For tiden har jeg reist rundt i Norge og møtt kollegaer fra flere kontorer – de er den største motivasjonsfaktoren for meg nå. Jeg hører om deres utfordringer, motivasjon, ønsker, kunder i alle forskjellige bransjer, og jeg hører at det er ekte mangfold i kunder og lokasjoner i Accountor – vi har en stor verktøykasse. Det er motiverte og energiske mennesker med høye ambisjoner og ideer rundt om i hele Norge. Vi har mye solid kompetanse i Accountor som vi må utnytte godt.

Jeg vil også dra frem vår avdeling på Landbruk, de har virkelig imponert meg. De leder vei og har vært en god investering for oss.

Roar Nilsen - Administrerende direktør i Accountor Norge

Kan du fortelle oss noe som leserne våre ikke finner på LinkedIn-profilen din?

Jeg er mye ute i naturen og nyter godt av den – både fjell og fjord. Det gir meg energi.

Jeg har bodd i Finland – jeg har bodd i andre land også – min kone er fra Finland, og jeg snakker finsk. En litt morsom historie fra min tid i Finland, vi var mange norsk fedre som ønsket å få barna til å bli venner. Vi fikk dem da inn i en barnehage, så de kunne leke der og ett av barna var Magnus Carlsen (en av de beste sjakkspillerne i verden). Faren hans jobbet i Esso i Finland på den tiden.

Jeg har også vært på landslaget i bueskyting da jeg var ung (alder 14-20). Fra veldig ung alder har jeg ført treningsdagbok og jobbet kontinuerlig med å forbedre meg. Ved å jobbe systematisk for å nå målene du har satt, kan du oppnå de utroligste ting. Samme tankegang har jeg for jobb og for Accountor Norge.

Share