Overslaan en naar de inhoud gaan
Blog

Get ready for sales

Frank Mostert, Salesmanager bij Accountor is een oude rot in het vak. In de bijna 36 jaar van zijn carrière in debiteurenbeheer, heeft hij  verschillende rollen en verantwoordelijkheden gehad. Operationeel management, bussiness development en in de laatste jaren als sales en marketing manager. En nog genoeg nieuwe dingen te ontdekken. 

"Mijn drive is om waar mogelijk waarde toe te voegen, soms extern maar vaak intern. Luister, denk, discussieer, proberen en het daadwerkelijk uitvoeren zijn de factoren om te kunnen groeien" 

Frank mostert

1986 
Mijn eerste baan, was accounting voor een Noors bedrijf, als snel leek het dat Accounting niet mijn passie was, dus besloot ik de overstap te maken naar D&B credit informatie waar ik meer dan 18 jaar heb gewerkt. 
Kredietrisico, incasso, outsourcing en het gebruik van software en voorspelmodellen vond ik het leukst in mijn verschillende rollen binnen dat bedrijf.

 2005 
Een overstap naar een Nederlands bedrijf in min of meer dezelfde business, incasso en inkoop schuldportefeuilles. Ik had verschillende rollen in sales en operations en maakte uiteindelijk deel uit van het team “klaar voor verkoop”.

Na de uitkoop van het management besloot ik te vertrekken en ging ik bij een advocatenkantoor werken.

2010
Bij het advocatenkantoor was mijn rol als directeur om het bedrijf te laten groeien en daarna maakte ik de overstap naar een gerechtsdeurwaarderskantoor als directeur cliëntrelaties. Ik heb in die jaren veel geleerd en heb uiteindelijk de beslissing genomen om bij een softwarebedrijf te gaan werken, dat van plan was het bedrijf over een paar jaar te verkopen. Verschillende herstructurering en herdefiniëren van verkoop- en abonnementsstrategieën heb ik het overdragen aan de nieuwe eigenaren.

Daarna heb ik een sabbatical genomen om door Spanje te reizen.

 2018
Bij Accountor in dienst getreden, sales opnieuw gedefinieerd en samen met mijn marketing collega hebben we een nieuwe salesstrategie geïmplementeerd om te kunnen groeien. En hier werk ik nog iedere dag met veel plezier.

Onze afdeling bestaat uit 2 personen. Het luisteren naar elkaars ideeën en elkaar de vrijheid geven om dingen uit te proberen is ons succes. We hebben in de afgelopen twee jaar een nieuwe strategie ontwikkeld en met succes een nieuwe dienst voor de internationale markt ontwikkelt: ‘Het vestigen van een kantoor in Nederland’ Onze marketingstrategie is gefocust op het genereren van nieuwe klanten via onze eigen kanalen met behulp van interessante content en slimme strategieën. De kwaliteit van de leads en van de conversion rate en onze omzet op ons focusgebied ‘financial services’ zijn gestegen.

Lijkt het jou ook leuk om bij Accountor te werken, bekijk onze vacatures. 

Share