Overslaan en naar de inhoud gaan
Blog

Rolf maakt het vestigen in Nederland een stuk gemakkelijker voor internationale bedrijven

FS

Rolf Braak, Controller Financial Services Accountor Nederland zit al ruim 16 jaar in het vak, naast veel ervaring met Nederlandse klanten helpt Rolf tegenwoordig veel internationale klanten en dat begint bij het vestigen van hun bedrijf in Nederland. Lees meer over Rolf zijn reis in de accountancy.

Dagelijks zetten Rolf en zijn collega’s zich in om onze internationale klanten te ondersteunen met hun financiele administratie en payroll. Als Controller zorgt hij ook procesbeschrijvingen en werkproccessen zodat dat alles binnen de afdeling financial services zo snel en efficiënt mogelijk werkt.  

 

Wanneer ik niet bezig ben met werk vind ik het erg fijn om te sporten. Vaak is dat hardlopen of fitnessen. In de weekenden ga ik regelmatig salsa en bachatta dansen. Het is erg leuk om dat te doen om zowel energie kwijt te kunnen als gezellig met mensen socializen. Ook reizen geeft mij altijd veel energie. Nieuwe dingen zien en avonturen beleven. Afgelopen 2 jaren ben ik ivm met corona in Europa gebleven en heb enkele stedentrips gedaan in o.a. Griekenland, Italië en Spanje. Maar ik ben diverse keren in Azië geweest en in landen als Zuid-Afrika, Costa Rica en Cuba. In Cuba ben ik dan ook in aanraking gekomen met salsa dansen

“Ik vind het leuk om zowel in mijn privé leven als zakelijk nieuwe dingen te leren. Het leuke van het werken bij Accountor is dat Accountor een groot internationaal bedrijf is en dat heeft voordelen op het gebied van innovatie.  Ik vind het leuk om te kijken hoe we deze innovaties in kunnen zetten om onze klanten zo goed mogelijke service te bieden.”

Rolf braak

Voldoende carrière mogelijkheden bij Accountor

"Na mijn studie HBO Accountancy in 2006 is mijn werk avontuur begonnen bij een nationaal accountantskantoor. Ik ben hier gaan werken als assistent accountant, maar ook deels als applicatiebeheerder. Ambiteus als ik ben, ben ik hier naast het werken verder gaan studeren en heb ik nog een post-hbo opleiding afgerond.  Na diverse banen in accountancy heb ik in 2017 de stap naar Accountor gemaakt."

"Bij Accountor ben ik gestart als senior financial administrator. Na ruim 1 jaar voor klanten te hebben gewerkt heb ik ongeveer 2 jaar de interne administratie verzorgt samen met de CFO." 

"2 jaar geleden kreeg ik de kans om Controller bij Accountor te worden. Die functie voer ik nu met veel plezier uit."

" Het mooie van Accountor is dat het doorgroeien en het welzijn van de medewerkers heel belangrijk gevonden wordt"

Share