Overslaan en naar de inhoud gaan
Blog
Tax

“Wij gaan voor kwaliteit met oog voor de maatschappij, met de daarbijbehorende certificeringen.”

Chantal Jobse is in februari 2018 begonnen bij Accountor Nederland als Senior Financial Administrator.

Waarom een Quality officer?
Sinds januari 2023 werk ik als Quality Officer en houd ik mij bezig met de kwaliteit van onze incassoafdeling. De afdeling wordt steeds groter, we moeten en willen aan steeds meer kwaliteits eisen en standaarden voldoen, vandaar de vraag ontstond naar een Quality Officer, welke ik mocht invullen.

Veranderende incasso markt.
Het is van groot belang om onze (potentiële) klanten iets te bieden dat daadwerkelijk waarde toe kan voegen. Het is voor hen belangrijk om met een partij te werken die op de juiste maatschappelijke wijze zijn werk doet. Incasso is al lang niet meer alleen het geld innen, het is samen met de debiteur tot een oplossing komen. Een transitie die wij dankzij onze grootste klant bol.com al jaren geleden ingezet hebben. Maar welke wel veel met zich meebrengt.

werken bij accountor

“ In mijn nieuwe functie zorg ik ervoor dat mijn collega’s hun werk goed kunnen doen door ze te informeren over alle richtlijnen en de werkhandleiding te verschaffen en zo een hogere productiviteit en betere dienstverlening te bieden. Accountor is NVI gecertificeerd. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en met oog voor de maatschappij, met de daarbijbehorende certificeringen.”  “ Voor mij is deze nieuwe functie een ontzettende leuke ontwikkeling in mijn carierre. Inhoudelijk nog steeds bezig met incasso en recht, maar veel meer op hoofdlijnen en strategisch niveau”

vrije tijd

Naast de tijd die ik bij Accountor doorbreng,  heb ik ook een eigen gezin. Ik ben getrouwd met Frank en samen hebben wij 2 kinderen, Lukas (10 jaar) en Isabel (7 jaar). We trekken er graag op uit; vakanties (ik ben gek op Italie!) , dagjes weg of een boswandeling.  Maar ik ga ook graag uit eten, naar de film of een avond dansen met vriendinnen.

Share