Overslaan en naar de inhoud gaan
Blog

Bij Accountor kijken ze goed naar mensen en kwaliteiten

Ingrid Kromwijk is in maart 2018 begonnen bij Accountor Nederland als Senior Payroll Administrator. In mijn functie verzorg ik samen met mijn collega’s de payroll voor onze klanten. Daarnaast regel ik de onboarding van nieuwe veelal internationale klanten en werk ik op locatie bij 1 van onze klanten.De payroll van onze klanten bestaat uit het verwerken van mutaties, nieuwe medewerkers invoeren en contact met de diverse instanties zoals pensioenfondsen, belastingdienst en UWV. 

Ik werk nu ongeveer al 25 jaar in de payroll bij diverse opdrachtgevers. 17 jaar bij mijn eerste werkgever en daarna bij diverse werkgevers tot ik bij Accountor kwam, daar werk ik nu 5,5 jaar. Ik ben begonnen als payroll administrator en na 2,5 jaar doorgegroeid  naar Senior payroll Administrator.  Het verzorgen van salarisadministratie is voor mij gesneden koek, maar bij Accountor is genoeg uitdaging. Ik verzorg de onboarding en van nieuwe vaak internationele klanten en wordt vaak al betrokken bij het verkooptraject, het werken op internationale klanten is voor mij nieuw en haal ik veel voldoening uit. 

brandambassador

Bij Accountor gebruiken we salarispakket NMBRS, dit heeft veel mogelijkheden, zaak om hier zo optimaal mogelijk gebruik van te maken, ik heb daarom veel contact met nmbrs, kijk samen met sales en klanten naar behoeften en probeer zoveel mogelijk onze diensten uit te breiden. Het meeste werk ik op kantoor of thuis, maar ik werk ook op locatie bij 1 van onze klanten, zij wilden graag een ervaren salaris administrateur die helpt bij de dagelijkse werkzaamheden. Het is een leuke club mensen en weer heel wat anders, dus erg leuk om te doen. 

werken bij accountor

Waarom bij Accountor?

Onze afdeling Finance bestaat uit ca. 8 medewerkers. De afdeling is verdeeld in medewerkers voor de payroll en medewerker voor Financiele administratie.  Wij hebben veel gemeenschappelijke klanten en voor deze klanten werken we nauw samen zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen. Het team waarin we werken is een team met fijne collega’s waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Het is een fijn team om in te werken. Bij Accountor kijken ze goed naar mensen en kwaliteiten en zijn er voldoende doorgroei mogelijkheden. Ik nodig iedereen met affiniteit met salarisadministratie uit om hier te solliciteren. 

Energie

Het is op het moment best druk en laatste dagen van de maand nog altijd even extra druk, gelukkig heb ik naast mijn werk een gezin. Ik ben getrouwd met Mario en heb 2 kinderen Milan (20 jaar) en Viggo (17 jaar)  Ook hebben wij een hond van 2 jaar oud waarmee we graag op pad gaan naar het bos of naar het strand. Wij vinden het heerlijk om met vrienden af te spreken en ergens een hapje te gaan eten. Daarnaast houd ik ook erg van series en films kijken dus daar vullen we ook regelmatig de zaterdagavond mee. Op zijn tijd even mezelf terugtrekken met een boek op de bank is ook iets waar ik me mee kan ontspannen. 

Share