Overslaan en naar de inhoud gaan
Blog

Na 20 jaar in de branche is Bastiaan's loopbaantraject nog maar net begonnen.

Bastiaan van Dijk, Senior Financial Administrator Accountor Nederland, heeft veel van de veranderingen in de incassobranche gezien. Met bijna 20 jaar ervaring is de overstap van handmatige taken naar sterk geautomatiseerde, nauwkeurige processen door Bastiaan verwelkomd. Lees meer, hoe zijn reis in de incasso zich heeft ontwikkeld!

De dagelijkse taken van Bastiaan draaien om de klantbeleving en om ervoor te zorgen dat het incassowerk volgens plan verloopt. Als senior financial administrator zorgt hij ervoor dat de werklast van zijn team redelijk is en ondersteunt hij hen waar nodig. “Ons incassoteam van 15 mensen is multi inzetbaar, opdrachtgevers kunnen rekenen op tijdige en correcte afhandeling van kleine of grote volumes.

“Ik heb altijd een groeimindset gehad, ik wil nieuwe dingen leren. Ik heb veel ontwikkeling gezien in mijn vakgebied, zowel in technologische sprongen als in betere systeemprocessen – ik ben verheugd om te zien waar we heen gaan”, zegt Bastiaan.

Zoals gewoonlijk zijn loopbaantrajecten niet eenvoudig. Dat geldt ook voor Bastiaan. In 2006 begon hij te werken bij PBK, wat later Accountor Nederland werd. Na zeven jaar begon hij nieuwe kansen voor professionele groei te zoeken.

Bastiaan van Dijk, Senior Financial Administrator, Accountor Netherlands

 “In 2014 heb ik een sprong gemaakt in verschillende gebieden van financieel management. Ik wilde werken bij een bedrijf met mijn eigen debiteurenbestand - dus begon ik te werken in een busbedrijf. Ik kreeg de vrijheid om veel complexe taken aan te pakken. Het was een mooie uitdaging om alles samen met mijn collega's zo goed mogelijk te organiseren.

” Na een aantal jaren in het bedrijf, begon incasso te voelen als een nieuwe kans. Gelukkig vond hij de kans in een vertrouwde omgeving:

“Na 1 gesprek bij Accountor, Guido en Marcel (die ik nog kende van vroeger) was de deal er. Nu ben ik weer een Accountorian!

” Bastiaan ziet dat zijn reis nog maar net is begonnen, ook al heeft hij ruime ervaring in het veld.

"Nu is het mijn passie om processen "achter de schermen" te verbeteren, door o.a robotisering, zoals het creëren van nieuwe automatische workflows en meer uit het systeem halen dan we nu doen. Mijn reis is nog maar net begonnen."

Tags

Share