Gå til hovedindhold
Blog
a

Tilfredshed i rekrutteringsprocessen

Vores rekrutteringskonsulenters fornemste opgave er at sørge for at finde de helt rette medarbejdere til vores kunder; vel og mærke det bedste match for både kandidat og kunde. Vi har spurgt Eva Skov Hammertoft, hvordan hun oplevede at være i rekrutteringsforløb hos Accountor:

"Efter barsel var jeg på udkig efter et godt job indenfor HR, og jeg sendte en uopfordret ansøgning til Accountor, da jeg kunne se, at de løbende søgte HR kandidater – og så kender jeg Stig Bülow som en super kompetent rekrutteringskonsulent, som jeg gerne ville i dialog med igen. Jeg blev i første omgang inviteret til samtale hos Jeanette Elin Nielsen, og vi havde en rigtig god samtale; jeg følte mig velkommen, taget alvorligt og lyttet til. Efter kort tid kontaktede Stig mig angående stillingen som HR Ansvarlig hos Heimstaden NPM A/S, da han mente, at jeg lige var den, de søgte! Jeg ved fra tidligere, at Stig har et rigtig skarpt øje for at matche kandidater og kunder, så jeg blev hurtigt interesseret i at høre mere.

 

nummer 1

Ægte interesse i et godt match
Begge rekrutteringskonsulenter var gode til at spørge ind til mine kvalifikationer; de forstod hvad jeg kunne – og forstod hvad jeg gik efter. De er begge dygtige menneskekendere, som evner at se ud over det, der bliver sagt, og det signal testen sender; de er skarpe til at spørge ind og få det ægte billede frem. Kort og professionelt forløb Jeg oplevede at Accountors rekrutteringskonsulenter havde afdækket opgaven professionelt og afstemt forventninger hele vejen rundt; på den måde gik forløbet godt og hurtigt. Jeg mødte kunden og vi blev enige om, at det var det rette match. Så nu er jeg i fuld gang som HR Ansvarlig hos Heimstaden NPM A/S. Indtil videre er jeg meget tilfreds. Jeg skal bygge op og vækste og få skabt en HR afdeling. Det hele. Så det er meget spændende! Eva Skov Hammertoft, HR Ansvarlig hos Heimstaden NPM A/S

Accountor brand picture marshmallow

HR outsourcing

people

Rekruttering - case om hurtig rekruttering

Tags

Del