Skip to main content
Gävle kontor redovisning lön

Accountor Gävle

Välkommen till Accountor Gävle, din redovisningsbyrå i Gävle. Vi håller till på Centralplan 2, ovanpå Gävles centralstation, inte långt ifrån där Gävlebocken brukar stå. Här jobbar i dagsläget 12 lönekonsulter, varav två auktoriserade, med lönehantering åt ett brett spektrum av företag.

Till oss kan du som företagsledare vända dig för att få effektiv hjälp med din löneadministration. Läs mer »

 

INVOICING, POSTAL AND VISITING INFO
 

Postal- and visiting address:

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB
Centralplan 2
803 11 Gävle

Phone: +46 (0)10 475 01 00
Fax: +46 (0)8 506 116 16

Invoicing address:

e-invoice GLN-number: 7365565837809
Invoices sent by e-mail : accountor.ekonomi@pdf.scancloud.se

Invoices sent by postal service:

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB
1018-PAA01003 Scancloud
SE-831 90 ÖSTERSUND

(Endast automatinläsning av faktura, inget meddelande möjligt. Om ni inte har möjlighet att skicka fakturor elektroniskt skickar ni fakturan som PDF eller via post till våra nya e-mail- eller faktureringsadresser. Varje PDF-fil ska endast innehålla en faktura inklusive bilagor. Det är endast fakturor och fakturabilagor som ska sändas till vår nya fakturaadress. Övrig post och påminnelser ska skickas till vår postadress.)

60.6763166, 17.150015

I Gävle har vi funnits som redovisningsbyrå, eller egentligen som specialiserad lönebyrå sedan 1997, då under namnet Brolin System AB. 2012 förvärvades Brolin System AB av Matrisen, som blev en del av Accountor 2015. Bland medarbetarna finns idag en bra blandning av kompetenser, med både kunskap om redovisning och lön. Alltifrån lönekonsulter som kommer nyutbildade från högskolan, till seniora konsulter med mångårig erfarenhet.

Här på Accountor i Gävle värnar vi om att kunderna med trygghet ska kunna lämna över sitt lönearbete till oss. Några som valt att göra det är bland många andra Opus Bilprovning och Besikta, Mackmyra Whisky, Sveriges Radios förvaltning och Swedish Bankers.

DIGITALA TJÄNSTER ÖPPNAR MÖJLIGHETER

Med ökad digitalisering finns större möjligheter att utföra våra tjänster på distans. Här i Gävle är vi starka inom löneområdet, men du som företagare i Gävle får, genom att bli kund hos oss, tillgång till den samlade kompetens som finns inom hela Accountor. Specialister på våra 9 kontor hjälper dig med komplicerade frågor inom redovisning, HR, skatt när behovet uppstår.

Som kund till Gävlekontoret har du i regel din kontaktperson här så att du lätt kan komma in och följa upp ditt resultat eller få extra hjälp.

Vill du bli kund?

Vill du veta mer om våra tjänster eller boka en demo?
Ring en av våra affärsutvecklare på 020-30 00 40 eller skicka ett e-mail till marknad@accountor.se. Du kan också använda formuläret på vår kontaktsida.
 

Vill du jobba hos oss?

Vi letar alltid efter duktiga medarbetare inom redovisning och lön. På Accountor i Gävle kan du vänta dig en spännande och utvecklande arbetsplats som är i ständig förändring. Här trivs du som gillar att jobba nära flera olika kunder och att göra jobbet från ax till limpa. Vill du vara en del i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas, med många möjligheter ska du höra av dig till oss.

Gå vidare till vårt karriärcenter »
 

ÖVRIGA FRÅGOR

För övriga frågor är du välkommen att ringa vår växel på 010-475 01 00 eller skicka ett e-mail till info@accountor.se.

60.6763166, 17.150015

Share